HB vit platta 300 hög 1000 bred copy

Naturnära boende i Vildmarksbyn

Hos oss kan du välja hur du önskar att bo. Enkelt och avskilt nära naturen i våra tre stugor varav en riktigt romantisk i "Bara Älska" stuga, eller att bo som indianer i vår stora tipi.

Våra två vildmarksstugor finns i området,strax intill vår grillkåta och sjö. Här kan du uppleva ett annorlunda boende i trivsamma 4 bäddsstugor. Boytan är 10 m2 och de är inredda helt i trä.

I stugorna finns två våningssängar, ett litet bord, fyra stolar, en garderob. I Bara Vila stugan finns dessutom en kamin som kan användas om natten blir kylig.

En av stugorna ligger i vår kulturhage och kallas Bara Älska stugan och är lite större. Denna  finner du ca 100 meter från grillkåtan. Stugan är romantisk inredd med en dubbelsäng med sänghimmel, ett bord, stolar och en garderob. Strax utanför kan du vila i hängmattan o läsa en bok eller bara blunda o njuta. 

 Nyligen har vi byggt till ett "pentry" utomhus, där du kan brygga lite kaffe eller ta en svalkande dusch. Du har också en egen mysig utetoalett med utsikt över hagen. Kanske du får uppleva både det ena och det andra.

Läs mer om Bara Älska stugan > 

Indiantältet har sittplater för ca 30 personer. Nyligen har vi lagt ett trägolv som gör att du kan bekvämare sitta eller ligga på golvet. 

 Vi har också bytt ut tältduken mot mer regnsäkert material. En mysig eldstad finns i mitten där du kan laga din mat och leva precis som indiarna gör.

Läs mer om vår tipi, pris mm här >

* Klicka på bilderna för att se dem i större format