HB vit platta 300 hög 1000 bred copy

Konferens och grupper

På Hölseböke Naturhälsogård kan vi erbjuda en annorlunda konferens för företag. Här kan olika aktiviteter varvas med sammanträden och möten. Här kan kreativiteten och inspirationen flöda i en naturskön miljö. Hölseböke Naturhälsogård är den naturliga platsen för konferenser, grupper, sammanträden och olika företagsevent som t.ex. en kick off.

 

Vi kan sätta ihop olika paket för ert företag utifrån era önskemål, utifrån de alternativ som vi erbjuder på gården. Du är välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.

Konferens

Våra konferenserbjudanden ger unika upplevelser för den som uppskattar det enkla, lugna och det avskilda. Här kan man lära känna varandra, brainstorma och slappna av. Naturen och tystnaden inspirerar till kreativa tankeprocesser och framgångsrika beslut.

Vill ni kan ni vara i Vildmarksboendet med grillkåta och Tipi eller i vår mysiga relaxavdelning på gården. 

Maten kan ni lagar själva över öppen eld ute eller i Grillkåtan i Vildmarksboendet.  Annat enligt överenskommelse.
 

Vi hjälper gärna till med förslag på en lyckad konferens.

Offert efter önskemål.

.

 Kreativa styrelsemöten

Detta är en spännande mötesform där kreativa tankar och idéer kan flöda fritt. Hela mötet fokuseras på de problem och lösningar som just ni behöver. Vi föreslår också en promenad genom vacker natur där ni kan få diskutera frågeställningar i små grupper för att sedan möta upp och diskutera vidare i hela gruppen.

De vackra omgivningarna, den friska luften och den fysiska aktiviteten kan hjälpa till med att skapa nya tankemönster eller kreativa kopplingar som kanske kan lösa olika frågeställningar eller problem. 
 

Boende

4 bädd stuga 4 bädd stuga

Ni vistas i vårt vildmarksboende, mitt i skogen, som kallas Hölseböke- Bara Vara och ligger 800 m från gården.

Pris enl offert


Läs mer under boende och aktiviteter

På Hölseböke Naturhälsogård kan vi erbjuda ett utbud av aktiviteter som kan kombineras i ett konferenspaket.

Välj bland våra lugna utomhusaktiviteter i vår natursköna vildmarksboende "Bara Vara", du kan hyra vår Tipi, umgås i Grillkåtan, laga mat över öppen eld, paddla, fiska, ha flow-learning och mycket mer. Läs om alla våra aktiviteterna här >>

 

* Klicka på bilderna för att se dem i större format