HB vit platta 300 hög 1000 bred copy

Välkommen till vårt NaturSPA

Vårt häsoSPA är unikt på många olika sätt med otroligt fin naturmiljö, ekologisk god och näringsriktig mat plus behandlingar med inslag av alternativmedicin som ger djupare och mer varaktig verkan. För att kunna rå om er riktigt väl, tar vi dessutom endast ett sällskap åt gången.
 

Vi vill vara så miljö- och hälsovänliga som möjligt, så de flesta medel som används för att rengöra kroppen i vårt spa tillverkar vi själva och i möjligaste mån av ekologiska och närproducerade råvaror.

loading...

Här kan du och dina vänner kan njuta och skämma bort er för en stund. Boka in några behandlingar, och njut inte bara av den yttre miljön utan även den inre med många sköna hälsosamma behandlingar och god vegetarisk mat under tiden hos oss. Varför inte en hel spa weekend med övernattning (15/5 - 15/9) i vår romantiska stuga, eller kom bara för att ta en paus i vardagen.

Här på Hölseböke naturhälsogård arbetar vi mycket med hälsa  och samtliga av våra spapaket inkluderar ett urval av våra behandlingar .

Läs om våra olika spapaket och priser under fliken spapaket

Följande behandlingar finns att tillgå i vårt hälsospa, och det går bra att göra egna kombinationer. I arbetslivet kan dessa behandlingar inkluderas som en friskvårdsaktivitet. Här kan du läsa om vårt urval av förebyggande och njutfulla spabehandlingar.

Relaxrum

I vårt ljusa, luftiga relaxrum vilar du bekvämt under stjärnhimmel på lammskinnsfällar, sluter dina ögon och lyssnar till avslappnande o skön musik under o efter din behandling. Den öppna eldstaden ger dig en välkomnande och varm känsla.

Måltider serveras i relaxrummet.

På sommaren kan du även vila utomhus i naturträdgården , och filosofera en stund i hängmattan.

Det här kan du läsa i tidningen Hälsa april 2012

"Spana in de nya SPAtrenderna

Upptäck det alternativa SPA- Sverige

Från norr till söder har vi hittat annorlunda SPA med raw food, magnetterapi och lite udda, men ack så sköna behandlingar.

NJUT!"