HB vit platta 300 hög 1000 bred copy

Om våra behandlingar

Jag som genomför behadnlingarna här på Hölseböke Naturhälsogård heter Inger och det är jag och min man Sven som byggt upp och driver hela verksamheten.

Jag är i grunden utbildad naturläkare och arbetar idag i huvudsak med behandlingar som syftar till att hjälpa mina besökare att hitta lugnet, kraften och harmonin i sig själva. Bland annat har jag tagit in den sköna, avslappnande chakraflödetmassagen och den mäktiga gongen.
 

Medicinsk GongYoga 

Välkommen att prova på GongYoga i grupp. Gongen ger ut ljud som är en form av vibration & energi och har stor påverkan på kropp & själ. Gongljudet kan man beskriva som oändligt, mäktigt och hänförande.
Måndag den 1 april kl enl överenskommelse
Torsdagar den 4 april kl 18-19.15.

Läs mer om
GongYoga och boka >

Här är en översikt över mina behandlingsmetoder. 

Avslappningsmassage

Till skön musik får du en mycket avslappnande och behaglig massage med Ayur-Vediska oljor som passar just dig.

Detta ingår i massagen:

- ryggmassage

- nackmassage
- ansiktsmassage

- ev.fotmassage
- ev.amegapennan

Pris och mer information om avslappningsmassage >

Chakraflödesmassage enl Ambres

Denna helkroppsmassage är mycket kraftfull och görs med en mycket lätt beröring med bestämda möster över hela kroppen. Syftet är att balansera o vitalisera ditt chakrasystem o förstärka kroppens egna självläkningsförmåga. 
Chakraflödesmassage är bra för olika former av obalans som huvudvärk, rygg/axel besvär, dåligt immunförsvar, oro, dåligt självförtroende, spänd, trött, stressad och sömnproblem.
Massagen ger dig bl a balans, välmående, medvetenhet, avslappnad, kraft, energi, rening av kropp o själ, ökad blodcirculation.

Läs mer om min chakraflödesmassage >

Zonterapi

Detta är en gammal terapiform, och den kan bl.a. användas för smärtlindring, utrensning, läkning och barnlöshet. Det finns samband mellan zoner på fotsulan och övriga kroppen. Genom att trycka på dessa zoner kan man förbättra blodcirkulationen och därigenom funktionerna i kroppens organ. Denna behandling kan med fördel kombineras med ett fotbad.

Pris och mer information om behandling med zonterapi >

Access Bars

Bars är en skön och avkopplande energibehandling som hjälper dig att rensa bland gamla tankar, känslor och sinnestämningar.
Blockeringar som orsakats av ilska, frustation och trötthet frigörs. Stillhet uppstår och läkning kan börja.

Några vanliga effekter av Bars:
-          Djupare sömn
-          Minskad oro och stress
-          Ökad kreativitet och handlingar
-          Förbättrad kommunikation
-          Ökad livsglädje och självkänsla
-          Minskad spänning i kroppen

Pris och mer information om Access Bars >

Behandling med Gong

En gong är inte ett musikinstrument i vanlig ordning, utan mer ett verktyg för transformation via ljud. Gongen ger ut ljud som är en form av vibration o energi och har stor påverkan på kropp o själ. Gongljudet kan man beskriva som oändligt, mäktigt o hänförande. Du har säkert upplevt stunder i ditt liv där sinnet stannat upp, som om tiden inte fanns. Du känner en stor frihet utan alla måsten. Det råder en total stillhet o balans.Gongens vibration kan bära och transformera dig till den platsen i ditt medvetande, bortom tid o rum, där allt är möjligt. En plats som vi alla på ett eller annat sätt söker och längtar efter. 

Läs mer om gong behandling >

Amegastaven

Hjälp till självhjälp

Alla kan använda staven - du bara snurrar medsols.

När resonansen kommer i kontakt med din kropp påminns dina celler om dess ursprung och healing sker.

Amega staven kan användas på människor och djur vid smärtor, skador, sjukdomar och olika obalanser.

Om någon har en obalans/sjukdom är målet att Zero Point Energy ska väcka kroppen och dess cellminne så att cellerna kan sträva efter balans. Cellerna börjar då släppa sitt cellminne från sjukdomen/traumat och återgår till sitt ursprung och kroppens egen självläkning startar.    

Mer om amegastaven här >

Terapeuten Inger Gustafsson

Jag har arbetat med stor passion med olika terapier inom alternativmedicin. Det har varit mycket intressant och glädjande. Jag har träffat många fina människor som jag fått fin kontakt med och som jag förhoppningsvis har kunnat hjälpa.
Nu riktar jag mina behandlingar mer mot att lära sig att hitta lugnet o kraften i sig själv. Bland annat har jag tagit in den sköna, avslappnande chakraflödetmassagen och den mäktiga gongen.

Jag är utbildad naturläkare (SNLF) samt auktoriserad komplementär / alternativmedicinare.