HB vit platta 300 hög 1000 bred copy

Zonterapi

Zonterapi är en beröringsteknik som är lika gammal som människosläktet.

Metoden är en av de äldsta för självläkning och kan spåras 5000 år tillbaka i tiden, i Egypten, Persien, Kina, Indien och afrika. Zonterapin har också rötter i de gamla amerikanska indianstammarna.

Hur fungerar zonterapi?

Zonterapi går ut på att massera ömma punkter under fötterna, som står i förbindelse med olika organ och kroppsdelar.

Genom massagen öppnar man upp för elektromagnetiska strömningar i kroppen, som blockerats av toxiner (gifter) vilka ansamlats vid några av de 7200 nervändarna i fötterna. Beroende på var gifterna ansamlas påverkas olika inre organ, vi blir sjuka och får diverse symtom.

På blockerade punkter/zoner gör det ont, och energin kommer inte vidare till det organ som det står i förbindelse med. Genom fotmassagen återställs energiflödet till organen, organen balanseras, kroppen självläker och vi tillfrisknar.

Zonterapi hos oss

Detta är en gammal terapiform, och den kan bl.a. användas för smärtlindring, utrensning, läkning och barnlöshet. Det finns samband mellan zoner på fotsulan och övriga kroppen. Genom att trycka på dessa zoner kan man förbättra blodcirkulationen och därigenom funktionerna i kroppens organ. Denna behandling kan med fördel kombineras med ett fotbad.
Vi avslutar med Amegastaven.

Pris 400 kronor för 30 minuter, 

Vill du veta mer eller boka för besök