HB vit platta 300 hög 1000 bred copy

Våra spa paket

Som vår spagäst har du tillgång till vårt relaxrum med braskamin och panoramafönster ut mot den rogivande naturen, våtutrymmet med bastu och badkar samt till vår trädgård med hängmatta och vacker natur omgiven av skog och en liten damm. I samtliga paket ingår lån av badrock, handdukar och badtofflor samt någon form av enklare förtäring plus frukt och dryck.

Alla bokningar är exklusiva dvs. ni har hela spaavdelningen för er själva. Inga andras sällskap bokas samtidigt. Ni spaar & njuter av egentid i vår lugna och rofyllda miljö.

DagSPA för 2 - 3 personer                    PAKET

Njut av lugnet i relaxrummet med panorama fönster ut mot vår vackra natur & damm med karpar eller varför inte en stunds vila i trädgården där du kan njuta i hängmattan. Varje bokning är exklusiv, dvs vi tar bara emot ett sällskap åt gången.
 

I dagspa paketet ingår:

  • lån av badrock
  • hadduk och tofflor
  • vitamindrink
  • vegetarisk lunch (oftast soppa) med kaffe/thé, kaka
  • frukt och dryck
  • fritt val av följande bad: bastubad (torr eller ånga), detoxbastu eller massagebad.
  • fritt val av följande behandlingar (30 - 45 min); Zonterapi, Avslappningsmassage (rygg & ansikte), Access Bars (speciellt bra om du är stressad) eller Chakramassage ( lätta strykningar hela kroppen). 

Tider enligt överenskommelse. Du kan även komplettera med någon av våra SPAaktiviteter, läs mer här >>

Pris: 900:- per person,  2 - 3 pers

DagSPA för 4-5 personer                     PAKET

I dagSPA ingår:

* lån av badrock
* handduk och tofflor
* vitamindrink
* vegetarisk lunch (oftast soppa) med kaffe/thè. kaka
* frukt och dryck
* bastubad
* medicinsk yoga med gong
* vedeldat utebadkar

Pris: 900:- per person         5 - 8 personer
 

SPA med övernattning i stuga 15/5- 15/9

Som SPAgäst bor du i vildmarksboendet strax intill sjön ca 800 m från gården. Närmare naturen kan du knappast komma. Roddbåt och fiske ingår i priset.
Missa inte våra två naturstigar.
 

Förslag på upplägg: Du kommer vid 13.00 och vi börjar med en vitamindrink sedan vegetarisk lunch som oftast är en soppa, hembakat bröd, kaffe och en nyttig kaka. Därefter får du SPA behandling, så välj innehåll under SPA. Avsluta dagen med mys i grillkåtan och matlagning över öppen eld.

Du kan också avsluta vistelsen hos oss med Spa behandling på avresedagen.  Är ni fler bor ni i 4 bäddstugor precis. Detta paket kan med fördel mot tillägg kombineras med en magisk upplevelse på vår flotte om vädret tillåter.

Pris dagspapaket + boende i 4 - bäddsstuga 1 dygn inklusive sänglinne:
1 390:-/person 

Vill ni bo lite mer romantiskt rekommenderar vi "Bara Älskastugan" för två personer som ligger lite avskiljt i vår naturhage i anslutning till Vildmarksboendet.
Pristillägg 40 kr/person och natt.

Pristillägg frukost på gården 90kr/person